top of page
Search
Writer's pictureAdmin

ИТФ - ЕТФ

Поштоване колеге, дана 05.11.2019.г у Новом Саду преставници Удружења помораца републике Србије и Удружења професионалних лађара Србије су одржали састанак са високим представницима међународних организација ИТФ (International Transport Workers’ Federation ) и ЕТФ (European Transport Workers Federation).


У име ИТФ присутни су били високи представник из Лондона, г-дин Фабрицио Барселона и регионални представници из Хрватске, г-дин Невен Мелван ( генерални секретар Синдиката помораца Хрватске ) и г-дин Лука Мишић ( правник Синдиката помораца хрватске ), док је представник ЕТФ био г-дин Јосеф Маурер из Брисела.


На састанку је договорена даља сарадња са наведеним међународним организацијама, чијим представницима смо дубоко захвални на искреној подршци.

Договорен је наставак сарадње са Удружењем професионалних лађара Србије ка постизању договора о формирању Синдиката лађара и помораца Србије, који би добром организацијом и комуникацијом финално могао бити укључен у горе наведене међународне организације.

УО УПРС

121 views0 comments

Comments


bottom of page