top of page
Search
Writer's pictureAdmin

Поморци подржали иницијативу и протест УПРС-а

Updated: Jul 25, 2023

У име Удружења помораца Републике Србије, Управног одбора и радне групе, желимо да изразимо нашу најдубљу захвалност свим поморцима и њиховим породицама, свим мајкама, бакама, трудницама и малој деци, оседелим морским вуцима који су присуствовали протесту одржаном у Београду дана 24.07.2023. године.


Ваша подршка и укљученост на овом протесту имају велики значај за нас и целокупну заједницу помораца у Србији. Ваше присуство и глас су битни у борби за боље услове рада и решавање статуса помораца у нашој земљи.


Нека ваш пример служи за инспирацију другима да се укључе и да заједно радимо на остварењу наших заједничких циљева. Хвала вам што сте били део ове акције и што се борите за своја права и права свих помораца у Србији.


Ова јединственост и солидарност наше заједнице помораца је она што нас чини јакима и спремнима да се изборимо за наша права и статус.


Још једном, хвала вам свима на вашој посвећености и упорности, и нека наша заједничка борба донесе позитивне резултате за све поморце у Србији.


У наставку погледајте захтеве који су поред Стратегије развоја водног саобраћаја, наше иницијативе за дефинисање статуса помораца и других докумената предати министарству финансија и Влади Републике Србије.





789 views0 comments

Comments


bottom of page