top of page
Search
  • Writer's pictureAdmin

РЕТРОГРАДНО

Добар дан свима,


Пре свега хвала Вам на оволико великом броју чланова, искрено да Вам кажемо нисмо се томе надали.


Трудићемо се и покушати да истрајемо у овој борби са ветрењачама.


Удружење помораца републике Србије је настало као скуп пријатеља који је желео да уради нешто  корисно за српско поморство.


Сви се знамо дуги низ година, још из средње школе и чувених веслања по регатама, које ће нам увек остати трајно урезане у сећањима.


Сви смо Официри са дугим стажом и чистим образом, што је сложићете се данас врло ретко.


Данас се људи деле на лево и десно на једну или другу фракцију, партију, а ми од брода до брода запажамо ствари које обичан човек са копна не примећује.


Чудан неки феномен, исто као када смо пре неколико година оформили Удружење и свађали се да ли чланарину да наплаћујемо 1000 или 2000 динара годишње.


Чланарина сада уопште није толико битна. Нисмо је ни мењали од тада. Ево наплаћиваћемо Вам је ретроактивно, знате то Вам је оно пет година уназад.


Познат израз ретроактивно? Ни ми га раније нисмо знали употребљавати, можда зато што нисмо били толико елоквентни.


Свакако, имаћете рок од 15 дана за жалбу, који почиње дан након датума пријема решења. Шта ту није јасно?


Даћемо Вам чак и савете адвоката:

1) Први корак је подношење жалбе на извршење решења. Истина да жалба као жалба не постиже много и не одлаже извршење решења али ако се добије број жалби једнак броју послатих решења онда то има неку тежину.Враћамо се назад у садашњост...


Сви би требало да схвате да је за сада то један једини корак који се надамо да ћете урадити, примећујемо да су сви некако много равнодушни. Ми и даље имамо веру у људе!


Разумемо Вашу бригу у овом накарадном покушају отимачине поштено зарађеног.


Четовање и спиновање на групама нас је јако уморило. Пола нас је на броду, затечени ситуацијом, дан и ноћ проводе уз екране паметних телефона, одакле уређују сајт и  друштвене мреже.


Ми са брода пуну подршку дајемо екипи која је на копну и која се свим расположивим силама бори и лакта док улази у коштац са овом неправдом!


Даћемо све од себе да Вас што боље обавестимо и ујединимо!


Овом приликом Вам се захваљујемо!


УО УПРС

1,319 views6 comments

Recent Posts

See All
bottom of page