top of page
Search
  • Writer's pictureAdmin

Сајам запошљавања на путничким бродовима

Драге колеге и пријатељи,


Желимо да изразимо велику захвалност свим активним и будућим члановима који су посетили штанд Удружења помораца Републике Србије на сајму запошљавања на путничким бродовима који је одржан у Београду 03.04.2023 године.


Ваша подршка је од великог значаја за наше Удружење и борбу за права помораца.


Хвала вам што сте нам дали прилику да вам се представимо и да разменимо искуства и информације о најновијим догађајима и тенденцијама у нашој индустрији.


На штанду сајма Удружење су представљали Бошко Шекеровић-председник Удружења, Војо Вукојичић -члан Управног Одбора, Јован Јовичић-члан Управног Одбора и Душан Орлић- члан Удружења, такође хвала Драгану Потићу члану Удружења на сјајној краткој репортажи коју је направио.


И на крају, желели бисмо да искажемо своју огромну захвалност Џеју, главном организатору сајма, који је препознао нашу борбу и помогао нам да се појавимо на овом догађају. Његова подршка је много значила за Удружење и оставила је дубок утисак на све који су нас посетили.


Захвални смо свима који су посетили наш штанд, колегама који су се први пут сусрели са Удружењем помораца Републике Србије и који ће тек дати свој допринос нашој борби. Надамо се да ћемо наставити да радимо заједно и да ћемо успети да заштитимо права и интересе свих помораца у Републици Србији.

144 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page