top of page
Search
UO UPRS

УПРС и Cruise job fair - Београд 2023

Поштовани чланови и колеге поморци,


Задовољство нам је да вас обавестимо да је Удружење помораца Републике Србије препознато од стране међународне организације светског реномеа Cruise job fair, као удружење које несебично даје допринос развоју поморства и помораца у Србији.

У том смислу, по први пут од како се овај сајам одржава ово је јединствен случај да је једно удружење добило прилику да буде један од излагача!


С тога вас обавештавамо да ће по први пут код нас, 03.04.2023.г у хотелу Метропол бити одржан сајам запошљавања помораца на навећим крузерским компанијама, у термину од 11:00ч - 16:00ч.


У знак подршке за све што ради на очувању и развоја поморства у Србији Удружење помораца Републике Србије је од организатора добило прилику да се на овом сајму додатно представи нашим поморцима. Бићемо доступни на нашем штанду, отоврени за ваша питања и за савете.

Позивамо колеге поморце да посете сајам и потраже себи боље услове за рад, директним разговором са представницима компанија, без посредника.


Дођите у што већем броју, да се што боље представимо и тако отворимо пут млађим генерацијама које долазе иза нас.


Детаљније информације о резервацији карте за сајам можете пронаћи на следећем линку: https://www.cruisejobfair.com/belgrade/

850 views0 comments

Comments


bottom of page